include kodu yazin html
#
Salam.Ne qeder edirem alinmir.Include.Kim bilir xahiw html sehifede bawqa html i include etmekcun kodu yazsin
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#1
html de ifram ve frame var bele ise php ve ya javascript ile ede bilersen
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#2
include "index.html";
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#3
agsaqqal, Bu php dir.Html necese bele olur <? include ("fayl.html"); ?>
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#4
<?php
include 'test.html';
?> bele yoxla
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#5
PROTON, Bunu yoxla. include ("dosya.html");
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#6
MENDE HTML Fayldi.php desteklemir wen.ru kimi
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#7
<iframe src="/fayl.html"></iframe>
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#8
[c]# PROTON (25.07.2016 / 23:20)
Salam.Ne qeder edirem alinmir.Include.Kim bilir xahiw html sehifede bawqa html i include etmekcun kodu yazsin[/c]Iframeden istifade edin
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#9
By-Ariz, Tam islemedi.Ancaq include bele bir wey <! -- include ("fayl.html"); -- ?>
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#10
Bele olmalidi men bilen
<!--#include virtual="insertthisfile.html" -->
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#11
KRaK, Iwlemedi VALLAH
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#12
<ui:include src="b.xhtml" />
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#13
By_MakaR, iwlemir
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#14
PROTON, Nece yeni e islemedi.html include etmeyin en rahat yolu include virtualdi.javascript vasitesile de ede bilersen o biraz qeliz ve uzundu.men ozum de bele include edirdim hemise
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#15
KRaK, islemir
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#16
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#17
PROTON, Onu deye bilmerem.belke de app desteklemir
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#18
<!--#include virtual="seyfe.html" -->
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#19
iframe s menu. Yohla

<body>
<div id="leve-menu">
<iframe src="test.html" width="150" height="900"></iframe>
</div>
<div id="text-melumat">
Text melumat
</div>
Redaktə (t) Hesabat et (t)


[-]
Sürətli Cavab Yaz
Mesaj
Burada bu mövzuya öz şərhinizi yazın.