0
0
Xoş gəldin, Qonaq
Master Forum | Arxiv Mövzular | Arxiv 1
  Js anlayishi olanlar bir baxsin
GrAz GrAz (FMod) [Off] [#] (02.08.2016 / 14:51)
Salam her kese mene mysqla bagli yox js kod lazimdir ki en son 10 axtarishi indexsde gostersin...Qrab yigiram Isteyirem ki bele bir shey elave edim seo desteyi olacaq cunki
GrAz GrAz (FMod) [Off] [#] (03.08.2016 / 23:18)
Komek eden cixacaq? :)
CoDiNG* CoDiNG* (FMod) [Off] [#] (03.08.2016 / 23:28)
Men.anlamadim :(
GrAz GrAz (FMod) [Off] [#] (03.08.2016 / 23:35)
CoDiNG*, Salam qaqa necesen? Arama motoru qururam meselen shekil axtar isteyirem son axtarilan 10 ve ya 20 sonuncu axtarish indexse dushsun link formatinda ama bunu js kodla isteyirem mysql la yox ...
Sigurd Sigurd [Off] [#] (03.08.2016 / 23:40)
js melumati hardansa oxumalidi ya yox? onu php ile et ve melumati dat faylina yaz
GrAz GrAz (FMod) [Off] [#] (03.08.2016 / 23:48)
# Sigurd (03.08.2016 / 23:40)
js melumati hardansa oxumalidi ya yox? onu php ile et ve melumati dat faylina yaz
Sayt cox agir ishleyir qaqa dat fayli ile elaqelwndirende ona gore bilmirem nece edim sayt agir ishlemesin
Sigurd Sigurd [Off] [#] (03.08.2016 / 23:51)
GrAz, :( grab js ile yigilib?
SoxulcanPRO  SoxulcanPRO (SV!) [Off] [#] (03.08.2016 / 23:57)
Qrablarin hazirlamasi
http://azporno.ws/ bele bir wey amma son taglar js kodla vurula bilmes o sozler harasa elave edilmelidir .dat fayil kimi bir wey yarat php ile et gerek js kodla edesen
GRANDCODER GRANDCODER [Off] [#] (04.08.2016 / 00:01)
Əslində mümkündü. Amma, yaxşı başın çıxmalıdı, mən sənə numunə ucun js atacam, bəlkə baş açarsan.


http://minitranslate.herokuapp.com - bu numunə. Hec bir mysql elaqesi olmada js ilə calisir. Yuklemesi ozundə var.
Dey. GRANDCODER (04.08.2016 / 00:03) [1]
SoxulcanPRO  SoxulcanPRO (SV!) [Off] [#] (04.08.2016 / 00:05)
Qrablarin hazirlamasi
# GRANDCODER (04.08.2016 / 00:01)
Əslində mümkündü. Amma, yaxşı başın çıxmalıdı, mən sənə numunə ucun js atacam, bəlkə baş açarsan.


http://minitranslate.herokuapp.com - bu numunə. Hec bir mysql elaqesi olmada js ilə calisir. Yukl
alinmaz o hecvaxt sozler harasa elave edilib arxiv kimi qalmalidir. sene o sension ile verir bir mudetlik sora ise refresh eden kimi itir.
CoDiNG* CoDiNG* (FMod) [Off] [#] (04.08.2016 / 00:09)
GrAz, Şükür ALLAHA yaxşı ol. Sadə balaca bir table yarat çəksində.İnanki heç bir ağırlıq salmaz. Ağırlıq salan qrabdı..Başqa heçnə. Mysql ağırlıq salmır heç vaxt.
SoxulcanPRO  SoxulcanPRO (SV!) [Off] [#] (04.08.2016 / 00:09)
Qrablarin hazirlamasi
nese bir qab olmalidirki onun icine doldurasan sorada istfade edesen.
GrAz GrAz (FMod) [Off] [#] (04.08.2016 / 00:18)
SoxulcanPRO, Sag ol qaqa opeyrem Haminiz sag olun ...bildim nece edeceymi qrabda js yoxdur demek olar ki hardasa sehvlik edirem aztarib taparam
SoxulcanPRO  SoxulcanPRO (SV!) [Off] [#] (04.08.2016 / 00:19)
Qrablarin hazirlamasi
  1. define ('DBHOST', 'localhost');
  2. define ('DBNAME', 'admin');
  3. define ('DBUSER', 'admin');
  4. define ('DBPASS', '*****');
  5. mysql_pconnect(DBHOST, DBUSER, DBPASS) or die('Bazada sev var!');
  6. mysql_select_db(DBNAME) or die ('Bazayla elaqe yaranmadi!');
  7.  
  8. baza ile elaqe yarat


linkde spro=1 olanda axtariwda sozu vuracaq sqla

<input id="button" type="hidden" name="spro" value="1">

bu formada html

  1. <div class="search">
  2. <form action="?" method="get"><ul>
  3. <li class="input"><input type="search" name="q" id="set" placeholder="Axtarish et"/></li>
  4. <li class="input"><input id="button" type="hidden" name="spro" value="1"></li>
  5. <li class="button"><input type="submit" value="Axtar"/></li>
  6. </ul></form></div>



  1. if($spro){
  2. if(!empty($_GET['q'])){
  3. $sq_text = str_replace('q=','',$sq_text);
  4. $_GET['q'] = str_replace('q=','',$_GET['q']);
  5. if(@mysql_result(mysql_query("select count(*) from `search_history` where `q`='".$_GET['q']."'"),0)==0){
  6. @mysql_query("insert into `search_history` set `q_text`='".$_GET['q']."',`time`='".time()."'");
  7. }else{
  8. $sq_text = str_replace('q=','',$sq_text);
  9. $_GET['q'] = str_replace('q=','',$_GET['q']);
  10. @mysql_query("update `search_history` set `time`='".time()."' where `q_text`='".$_GET['q']."'");
  11. }}}


foot phpya elave et

  1. $son=@mysql_query("select * from `search_history` ORDER BY id DESC LIMIT $tag_limit");
  2.  
  3.  
  4. echo'<div class="tags" align="center"><b>Son Axtarilan</b><div class="up-load-stats spro"></div>';
  5. while($s=@mysql_fetch_array($son)){
  6. $s['q_text'] = str_replace('q=','',$s['q_text']);
  7. echo '<a href="?q='.$s['q_text'].'">'.$s['q_text'].' </a>, ';
  8. }
  9. echo'</div>';



SQL

  1. CREATE TABLE IF NOT EXISTS `search_history` (
  2. `id` INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  3. `q_text` text CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_turkish_ci NOT NULL,
  4. `time` INT(11) NOT NULL,
  5. PRIMARY KEY (`id`)
  6. ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=14 ;



numune: http://azporno.ws/
Dey. SoxulcanPRO (04.08.2016 / 00:21) [1]
  Js anlayishi olanlar bir baxsin
Cəmi: 14 Cavab
Mövzunu vip et
Mövzuya Baxanlar (33 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu Yükle

Js anlayishi olanlar bir baxsin

Js anlayishi olanlar bir baxsin

Rol.Az