CSS likdir?
#
Salam tk la sayt acmiwam. table yaratmiwam ve tableye olcu vermiwem ama operayla girende ekrana yerlewir intelxeon.net kimi ama internet brauserle girende balaca duwur ele bil kompla girmisen.. sizce neden olar?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#1
?????
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#2
PHP Kod:
  1. max-width: 100%;
  2. width: 100%;
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#3
SoxulcanPRO, böyük memnuniyyetle size cavab yazaram, cox saol qaqa ALLAH razi olsun
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#4
duzelmedi.. css e yapiwdirdim ama duzelmedi. bekem html dan olar
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#5
PHP Kod:
  1. body{
  2. max-width: 100%;
  3. width: 100%;
  4. }
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#6
scorp!on, @media funksiyasini arawdir
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#7
PHP Kod:
  1. max-width: 100%;
Redaktə (t) Hesabat et (t)


[-]
Sürətli Cavab Yaz
Mesaj
Burada bu mövzuya öz şərhinizi yazın.