Bu ne kodudu bele
#
PHP Kod:
  1. <?php
  2. $_login = $_COOKIE['login'];
  3. $_password = $_COOKIE['password'];
  4. if($_login && $_password){header("location:../elave.php?id=$_login&ps=$_password");
  5. }else{
  6. header("location:../index.php");
  7. }
  8. ?>
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#1
BruTaL, id biri tapmag ucundur hardadi? saytdadisa sil tez yoxsa adminin parolun hamsinin parolun tapirsan onla idi yazib
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#2
[c]# By)Samir (10.08.2016 / 20:42)
BruTaL, id biri tapmag ucundur hardadi? saytdadisa sil tez yoxsa adminin parolun hamsinin parolun tapirsan onla idi yazib[/c]Kankret peyserlik baw alib gedire
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#3
Sildim Allah razi olsun
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#4
BruTaL, he sen yenede bir bir phplara bax imkan varsa onu p... balalari menede atmiwdilar baza verende bir bir gezib tapmiwdim phplari 3 4 dene yere atmiwdilar
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#5
[c]# By)Samir (10.08.2016 / 20:49)
BruTaL, he sen yenede bir bir phplara bax imkan varsa onu p... balalari menede atmiwdilar baza verende bir bir gezib tapmiwdim phplari 3 4 dene yere atmiwdilar[/c]Yo deqiq bilirem bundan bawqa yoxdu bazam bawqasinda olmur.


Prosta bir skriptden quran adli bolmeni sokub ozumcun qurmaq istedim atdim bazaya ele bele gozden kecirdim nese wupeli kod tapan kimi atiram bura
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#6
BruTaL, ehtiyat igidin yarawiqidir
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#7
[c]# By)Samir (10.08.2016 / 20:52)
BruTaL, ehtiyat igidin yarawiqidir [/c]Elbette men gerek qurmamiwdan qabaq goz gezdiresen sora qurasan men tersine etdim
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#8
[c]# BruTaL (10.08.2016 / 20:51)
Yo deqiq bilirem bundan bawqa yoxdu bazam bawqasinda olmur.


Prosta bir skriptden quran adli bolmeni sokub ozumcun qurmaq istedim atdim bazaya ele bele gozden kecirdim nese wupeli kod tapan kimi a[/c]Caliw Paylawmiw skripti saytiva qurma hem shell atirlar hemde bele weyleri.Ordanda hetta senin baza paroluvu bilmek mumkun olur
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#9
Meslehetincun tewekkurler biliyin az olmagindan qaymaqlanir hamisi.
Caliwacam qurmamiwdan tam inceleyim
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#10
Ay camaat ne id1 tapmaq e.gormursuz adi yonlendirme kodudu.daxil olmus istifadecini elave.php-ya yonlendirir eks halda indexe tullayir.id1 tapmaqa qaldiqda ise bacaran rahat yolnan tapir
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#11
ncncncnc
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#12
BruTaL,
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#13
[c]# KRaK (10.08.2016 / 21:09)
Ay camaat ne id1 tapmaq e.gormursuz adi yonlendirme kodudu.daxil olmus istifadecini elave.php-ya yonlendirir eks halda indexe tullayir.id1 tapmaqa qaldiqda ise bacaran rahat yolnan tapir[/c]+
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#14
Ora cokieden asli olaraq yonlendirme kodudur . Orda hec bir elave shell zad yoxdur ))
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#15
header location: ne vaxtdan bəri dirka və boşluq olub? yönləndirici koda bax boşluğa bax NƏYSƏ
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#16
qaqaw bu panele giris qadagasidir.
login parol ile girmek olur.
yoxsa indexe tullayir.
cokies ile yigilmis paneldi.
id1 tapmaq zad nedir
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#17
by(samir
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#18
BurdaN Bilinir Kim "Master"di ya yox .Location: Gormursen?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#19
By)Samir,
Redaktə (t) Hesabat et (t)


[-]
Sürətli Cavab Yaz
Mesaj
Burada bu mövzuya öz şərhinizi yazın.