0
0
Xoş gəldin, Qonaq
Master Forum | Arxiv Mövzular | Arxiv 1
  getİd3() istifadəsində kömək lazımdır
GRANDCODER GRANDCODER [Off] [#] (14.08.2016 / 11:10)
Salam, mənə bir köməklik lazımdır PHP-da. Mən yüklənən musiqiyə öz başlığımı, öz loqomu yazdırmaq istəyirəm. Lakin, həmin kodlar tam olaraq anlamıram. Bir də ki, deyilir ki, fayl mütləq yazdırıla bilər (chmod 666, 646) olmalıdır. Mən yüklənən faylı necə chmod avtomatik verə bilərəm ki? chmod('fayl', 0777) usulu bəzən işləmir. Qalmışam belə. Bilən varsa köməyini əsirgəməsin...
CM__MASTER CM__MASTER [Off] [#] (14.08.2016 / 11:16)
CM__MASTER | AzTeaM.Org
Sef etmiremse hemin funksiya paylaşılmışdı . Bu forumda .
GRANDCODER GRANDCODER [Off] [#] (14.08.2016 / 11:18)
SERVERDE, Çox sağ ol, qaqam, onları bilirəm :)
GRANDCODER GRANDCODER [Off] [#] (14.08.2016 / 11:19)
CM__MASTER, Axtarım bir az bəlkə tapdım, çox sağ ol.
CoDiNG* CoDiNG* (FMod) [Off] [#] (14.08.2016 / 11:30)
Qaqa normal halda chmod("/fayl/fayl.tpl", 0666); işləməlidi axı. Sən fayl ünvanın chmoda dəqiq yazmısanmı?
GRANDCODER GRANDCODER [Off] [#] (14.08.2016 / 11:33)
CoDiNG*, Bax məsələn, həmin chmod(...) funksiyasını hansısa fayla verirəm deyək. Həmin faylda files qovluğunda yerləsir. O qovluğa chmod verilməlidi?
CoDiNG* CoDiNG* (FMod) [Off] [#] (14.08.2016 / 11:35)
GRANDCODER, Hə mütləq 777 ver qovluğa.
GRANDCODER GRANDCODER [Off] [#] (14.08.2016 / 11:37)
CoDiNG*, Vermirdim -_- bu problem həll olundu qaldı getid3()

Thanks, Ramil.
CoDiNG* CoDiNG* (FMod) [Off] [#] (14.08.2016 / 11:40)
GRANDCODER, Dian görüm :D
CoDiNG* CoDiNG* (FMod) [Off] [#] (14.08.2016 / 11:48)
GRANDCODER, Serverin php 5 dəstəkləyir? Bu kitabxana php5 + da işləyir deyəsən.
GRANDCODER GRANDCODER [Off] [#] (14.08.2016 / 11:56)
CoDiNG*, Aha, dəstəkləyir.
  getİd3() istifadəsində kömək lazımdır
Cəmi: 11 Cavab
Mövzunu vip et
Mövzuya Baxanlar (26 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu Yükle

getİd3() istifadəsində kömək lazımdır

getİd3() istifadəsində kömək lazımdır

Rol.Az