getİd3() istifadəsində kömək lazımdır
#
Salam, mənə bir köməklik lazımdır PHP-da. Mən yüklənən musiqiyə öz başlığımı, öz loqomu yazdırmaq istəyirəm. Lakin, həmin kodlar tam olaraq anlamıram. Bir də ki, deyilir ki, fayl mütləq yazdırıla bilər (chmod 666, 646) olmalıdır. Mən yüklənən faylı necə chmod avtomatik verə bilərəm ki? chmod('fayl', 0777) usulu bəzən işləmir. Qalmışam belə. Bilən varsa köməyini əsirgəməsin...
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#1
Sef etmiremse hemin funksiya paylaşılmışdı . Bu forumda .
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#2
SERVERDE, Çox sağ ol, qaqam, onları bilirəm
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#3
CM__MASTER, Axtarım bir az bəlkə tapdım, çox sağ ol.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#4
Qaqa normal halda chmod("/fayl/fayl.tpl", 0666); işləməlidi axı. Sən fayl ünvanın chmoda dəqiq yazmısanmı?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#5
CoDiNG*, Bax məsələn, həmin chmod(...) funksiyasını hansısa fayla verirəm deyək. Həmin faylda files qovluğunda yerləsir. O qovluğa chmod verilməlidi?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#6
GRANDCODER, Hə mütləq 777 ver qovluğa.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#7
CoDiNG*, Vermirdim -_- bu problem həll olundu qaldı getid3()

Thanks, Ramil.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#8
GRANDCODER, Dian görüm
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#9
GRANDCODER, Serverin php 5 dəstəkləyir? Bu kitabxana php5 + da işləyir deyəsən.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#10
CoDiNG*, Aha, dəstəkləyir.
Redaktə (t) Hesabat et (t)


[-]
Sürətli Cavab Yaz
Mesaj
Burada bu mövzuya öz şərhinizi yazın.