0
0
Xoş gəldin, Qonaq
Master Forum | Arxiv Mövzular | Arxiv 1
  Php Jquery, submitsiz şəkil yükləmək.
Secret Secret [Off] [#] (14.08.2016 / 17:39)
Salam.
Mən submit etmədən şəkil yükləməyi düzəltmək istədim ama nə qədər elədimsə alınmadı,
Yəni şəkili seçdikdə, avtomatik yüklənsin
"yüklə" submitinə ehtiyac olmasın
Youtubeda türklərə baxdım
Eynisiylə yazıram yenə də olmur
Mənim saytım yoxdu kompda
Denwerdə yazıram buları
Ola bilər denwer nəyisə dəstəkləməsin?
Kimin başı çıxır köməy etsin
CM__MASTER CM__MASTER [Off] [#] (14.08.2016 / 18:02)
CM__MASTER | AzTeaM.Org
Hostda yoxla birdefe )
GRANDCODER GRANDCODER [Off] [#] (14.08.2016 / 18:38)
Host yaxud, local problemi deyil. Problem başqa bir şeydi, və məndə çözə bilməmişəm. Onu bilirəm ki, şəkil fərqli yuklənir. Ajaxdan bir az daha fərqli olmalıdı. İngiliscə məlumatları axtarıb yoxlaya bilərsən.
g4m3_oV3r g4m3_oV3r [Off] [#] (14.08.2016 / 18:43)
bY_aLoNe | AzTeam.Org 2016 ♡
Foreach la aləndır fikrimce düzgün qurmursan.
Sigurd Sigurd [Off] [#] (14.08.2016 / 20:19)
kodu at yoxlayaq
GameKinq GameKinq [Off] [#] (14.08.2016 / 21:36)
Secret, Sene numune gosterecem gerisini ozun uygunlasdirarsan.

::JQUERY Kodun:: (eger upload ugurlu olsa succes adli divin icindeki teksti aktiv edecek...).
  1. $('#Rio').change(function() {
  2. $.ajax({
  3. type: "POST",
  4. url: "upload.php",
  5. success: function(){
  6. $('.success').fadeIn();
  7. }
  8. });
  9. return false;
  10. });


::HTML Kodun::
  1. <div class="success">Fayl ugurla yuklendi</div>
  2.  
  3. <input type="file" name="file" id="Rio">


::CSS Kodun::
  1. .success { display:none; }


:: PHP Kodun :: (upload.php)
  1. move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
  2. "qovluq_adi/".$_FILES["file"]["name"]);

Dey. GameKinq (14.08.2016 / 21:37) [2]
  Php Jquery, submitsiz şəkil yükləmək.
Cəmi: 6 Cavab
Mövzunu vip et
Mövzuya Baxanlar (41 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu Yükle

Php Jquery, submitsiz şəkil y&uuml;kləmək.

Php Jquery, submitsiz şəkil y&uuml;kləmək.

Rol.Az