php scan qarsisin alan kod hakqinda
#
Salam aleykum bu php sehifeleri scan etmeyin qarwisin alan kodu sayta atmaq meslehet bilirsiz?maraqlidi bu tam alirmi?ve ziyanli ceheti varmi?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#1
Komputerle scan etmeyin qarshisini alma kodu Javascript hech bir ziyani ve tehlukesi yoxdur.
<?php
<script type="text/javascript">
document.ondragstart = test;
document.onselectstart = test;
document.oncontextmenu = test;
function test() {
return false;
}
document.oncontextmenu;
function catchControlKeys(event){
var code=event.keyCode ? event.keyCode : event.which ? event.which : null;
if (event.ctrlKey){
// Ctrl+U
if (code == 117) return false;
if (code == 85) return false;
// Ctrl+C
if (code == 99) return false;
if (code == 67) return false;
// Ctrl+A
if (code == 97) return false;
if (code == 65) return false;
}
}
</script>

kod hansisa bir texribatin ve ya ozunemenimseme isteyin qarshisini alirsa demeli eksine xeyirden bashqa ziyani yoxdur.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#2
[c]# Braveheart (17.08.2016 / 13:04)
Komputerle scan etmeyin qarshisini alma kodu Javascript hech bir ziyani ve tehlukesi yoxdur.
<?php
<script type="text/javascript">
document.ondragstart = test;
document.onselectstart = test;
d[/c]Salam bes bu kod qarwisin almir? <?php if(empty($_SERVER['HTTP_ACCEPT']) or empty($_SERVER ['HTTP_ACCEPT_ENCODING']) or empty($_SERVER ['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']) or empty($_SERVER ['HTTP_CONNECTION'])){header('Location: '.$_SERVER ['PHP_SELF'].'?'.rand());exit("Senin bashqa ishin yoxdur?");} bu scan qarwisin alan kod xarici dovletlerden giren giriwlere mane olmurki?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#3
[c]# Lacinli (17.08.2016 / 13:16)
Salam bes bu kod qarwisin almir? <?php if(empty($_SERVER['HTTP_ACCEPT']) or empty($_SERVER ['HTTP_ACCEPT_ENCODING']) or empty($_SERVER ['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']) or empty($_SERVER ['HTTP_CONNECTIO[/c]beli alir. hech bir manechiliyi yoxdur nede bir agirliq, boshluq, ve problem tehlukesi yoxdur eksine o senin saytinin bir qoruyucu qismidir mes scanlardan.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#4
PHP nı skan etmək olmur. Htmlnı olur. Onuda yazdılar.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#5
[c]# CoDiNG* (17.08.2016 / 13:29)
PHP nı skan etmək olmur. Htmlnı olur. Onuda yazdılar.[/c]Mən edə bilirəm
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#6
ioncube kodlawmadan istfade et
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#7
g4m3_oV3r, sence bu mumkundu?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#8
Birde birdene java kodlama var onuda edende bezi broswerler virus kimi gorsedir .
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#9
[c]# Sigurd (17.08.2016 / 14:00)
g4m3_oV3r, sence bu mumkundu?[/c]Mumkundu ozum etmiwem.. isteseniz axwam eve gedende test kimi edib ataram movzuya.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#10
Twkler her birinize bunlardan hansi meslehetlidi hal hazirda movzuda olan kodlardan
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#11
g4m3_oV3r, Nç php skan etmək mümkünsüzdü Edilire yəni onun html kodların verir. <?php arasında olan heç bir kod heçvaxt görünməz ?>
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#12
[c]# CoDiNG* (17.08.2016 / 16:18)
g4m3_oV3r, Nç php skan etmək mümkünsüzdü Edilire yəni onun html kodların verir. <?php arasında olan heç bir kod heçvaxt görünməz ?>[/c]Əlbətdə day mysql əlaqəni açmazkı
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#13
CoDiNG*, +++
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#14
Ay milet meni sef bawa duwmuyun view source coddan daniwram men html formadan html formanin source codunu codlamaqdan daniwram. Sef bawa duwmuyun php scan deyilen bir wey olsaydi onda hami bir birinin saytin dagidardi.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#15
php scan olunsaydı Facebooku yigishdirardim bir papkaya))))))
Redaktə (t) Hesabat et (t)


[-]
Sürətli Cavab Yaz
Mesaj
Burada bu mövzuya öz şərhinizi yazın.