sehifeleme kodu lazimdi
#
salam mene sehifeleme kodu lazimdi.onlaynda nicklerin sehifelenmesi numune ucun wekil atmiwam bele birwey lazimdi
Şərhdəki Fayllarimage Şəkil faylı (png) (2.98 KB)

Yüklə - Yüklə
Yüklənildi: 60 dəfə
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#1
PHP Kod:
  1. $cm = $_GET['cm']
  2. switch($cm){
  3.  
  4. default:
  5. //burda kodlar
  6.  
  7. break;
  8.  
  9. case 'brutal':
  10.  
  11. //burda kodlar
  12.  
  13. break;
  14.  
  15. }
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#2
[c]# CM__MASTER (08.09.2016 / 14:11)
$cm = $_GET['cm']
switch($cm){

default:
//burda kodlar

break;

case 'brutal':

//burda kodlar

break;

}[/c]hansi kodlar ?))))))) tekere duwdum yene
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#3
on php daki sehifeleme kodunu atim bura ?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#4
[c]# BruTaL (08.09.2016 / 16:28)
on php daki sehifeleme kodunu atim bura ?[/c]Bu kase kodudu
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#5
Masterlerimiz gunu gunden inkishaf edir ..)
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#6
Senin istediyin css ile olur. Sehifelemedeki navigation ile. Her yerde de var.
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#7
[c]# ErroR (08.09.2016 / 17:19)
Senin istediyin css ile olur. Sehifelemedeki navigation ile. Her yerde de var.[/c]css ile nece ede bilerem onu?
o kodu yaza bilersen ?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#8
bunu inc.phpde zadda bos bir yere at



PHP Kod:
  1. function seyfe($link='?',$k_page=1,$page=1){if ($page<1)$page=1;
  2.  
  3. echo "<div class=\"c2\">\n";
  4.  
  5. if ($page!=1)echo "<span class='page'><a href=\"".$link."page=1\">&lt;</a></span> ";
  6.  
  7. if ($page!=1)echo "<span class='page'><a href=\"".$link."page=1\">1</a></span>";else echo " <span class='str'><b>1</b></span>";
  8.  
  9. for ($ot=-3; $ot<=3; $ot++){
  10.  
  11. if ($page+$ot>1 && $page+$ot<$k_page){
  12.  
  13. if ($ot==-3 && $page+$ot>2)echo "<span class='page'> ..";
  14.  
  15. if ($ot!=0)echo " <span class='page'><a href=\"".$link."page=".($page+$ot)."\>".($page+$ot)."</a></span>";else echo " <span class='str'><b>".($page+$ot)."</b></span>";
  16.  
  17. if ($ot==3 && $page+$ot<$k_page-1)echo "<span class='page'> ..";}}
  18.  
  19. if ($page!=$k_page)echo " <span class='page'><a href=\"".$link."page=end\">$k_page</a></span>";elseif ($k_page>1)echo " <span class='str'><b>$k_page</b></span>";if ($page!=$k_page)echo " <span class='page'><a href=\"".$link."page=end\">&gt;</a></span>";
  20.  
  21. echo "</div>\n";
  22. }




sora on.php ni ac aşagilrda biryerde

bele bir yazi olmalidi


PHP Kod:
  1. echo page_next("on.php?id=$id&amp;ps=$ps&amp;ref=$ref", $next_id['a'], $next_id['max_page'], $next_id['page']);


burdaki page_next sozunu sil evezine seyfe yaz

fsyo bele bisey olur seyfeleme kodu

gorunuşdeki css ye elave ele

PHP Kod:
  1. .page{margin:5px;
  2. padding:5px;
  3. border:1px solid blue;
  4. backgorund-color:lightblue}
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#9
evvela saol qaqaw Allah razi olsun
ikincideki mende inc.php kodludu nece ede bilerem ?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#10
BruTaL, no problem at on php ya )
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#11
alindi ama iwlemedi hem sehifelemedi hemde dizayn numunedeki kimi deyil qaqaw
Şərhdəki Fayllarimage Şəkil faylı (png) (4.31 KB)

Yüklə - Yüklə
Yüklənildi: 22 dəfə
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#12
[c]# BruTaL (08.09.2016 / 23:39)
alindi ama iwlemedi hem sehifelemedi hemde dizayn numunedeki kimi deyil qaqaw[/c]dizayni ozun istenilen css ye uygunlawdirda
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#13
[c]# СеНСизЛиК (08.09.2016 / 23:48)
dizayni ozun istenilen css ye uygunlawdirda[/c]sehifelemir qaqaw
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#14
[c]# BruTaL (08.09.2016 / 23:56)
sehifelemir qaqaw[/c]saytin adini yaz
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#15
[c]# СеНСизЛиК (09.09.2016 / 00:08)
saytin adini yaz[/c]http://qala.biz oz saytim budu
ama test ucun
http://endir.tk/chat bunda iw goruremki sehvlik olanda istifadeciler peablem yawamasin . hansisa redakte ugurlu alinanda php ni evez edirem fso
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#16
BruTaL, biraz totun bawn yig iwleyecek. funksiyada 3 parametr var chatda 4 birin silmek lazimdi max page olani
Redaktə (t) Hesabat et (t)


[-]
Sürətli Cavab Yaz
Mesaj
Burada bu mövzuya öz şərhinizi yazın.