0
0
Xoş gəldin, Qonaq
Master Forum | Ünsiyyət | Kömək və Suallar
  sehifeleme kodu lazimdi
BruTaL BruTaL [Off] [#] (08.09.2016 / 13:23)
salam mene sehifeleme kodu lazimdi.onlaynda nicklerin sehifelenmesi numune ucun wekil atmiwam bele birwey lazimdi
Fayl:
Şekile Baxış
(2.98 кб.)
Yüklenib: 59 defe
CM__MASTER CM__MASTER [Off] [#] (08.09.2016 / 14:11)
CM__MASTER | AzTeaM.Org
  1. $cm = $_GET['cm']
  2. switch($cm){
  3.  
  4. default:
  5. //burda kodlar
  6.  
  7. break;
  8.  
  9. case 'brutal':
  10.  
  11. //burda kodlar
  12.  
  13. break;
  14.  
  15. }
BruTaL BruTaL [Off] [#] (08.09.2016 / 16:26)
# CM__MASTER (08.09.2016 / 14:11)
$cm = $_GET['cm']
switch($cm){

default:
//burda kodlar

break;

case 'brutal':

//burda kodlar

break;

}
hansi kodlar ?))))))) tekere duwdum yene
BruTaL BruTaL [Off] [#] (08.09.2016 / 16:28)
on php daki sehifeleme kodunu atim bura ?
CM__MASTER CM__MASTER [Off] [#] (08.09.2016 / 17:11)
CM__MASTER | AzTeaM.Org
# BruTaL (08.09.2016 / 16:28)
on php daki sehifeleme kodunu atim bura ?
Bu kase kodudu
ErroR ErroR [Off] [#] (08.09.2016 / 17:17)
Masterlerimiz gunu gunden inkishaf edir :D ..)
ErroR ErroR [Off] [#] (08.09.2016 / 17:19)
Senin istediyin css ile olur. Sehifelemedeki navigation ile. Her yerde de var.
BruTaL BruTaL [Off] [#] (08.09.2016 / 19:21)
# ErroR (08.09.2016 / 17:19)
Senin istediyin css ile olur. Sehifelemedeki navigation ile. Her yerde de var.
css ile nece ede bilerem onu?
o kodu yaza bilersen ?
Sigurd Sigurd [Off] [#] (08.09.2016 / 19:30)
bunu inc.phpde zadda bos bir yere at



  1. function seyfe($link='?',$k_page=1,$page=1){if ($page<1)$page=1;
  2.  
  3. echo "<div class=\"c2\">\n";
  4.  
  5. if ($page!=1)echo "<span class='page'><a href=\"".$link."page=1\">&lt;</a></span> ";
  6.  
  7. if ($page!=1)echo "<span class='page'><a href=\"".$link."page=1\">1</a></span>";else echo " <span class='str'><b>1</b></span>";
  8.  
  9. for ($ot=-3; $ot<=3; $ot++){
  10.  
  11. if ($page+$ot>1 && $page+$ot<$k_page){
  12.  
  13. if ($ot==-3 && $page+$ot>2)echo "<span class='page'> ..";
  14.  
  15. if ($ot!=0)echo " <span class='page'><a href=\"".$link."page=".($page+$ot)."\>".($page+$ot)."</a></span>";else echo " <span class='str'><b>".($page+$ot)."</b></span>";
  16.  
  17. if ($ot==3 && $page+$ot<$k_page-1)echo "<span class='page'> ..";}}
  18.  
  19. if ($page!=$k_page)echo " <span class='page'><a href=\"".$link."page=end\">$k_page</a></span>";elseif ($k_page>1)echo " <span class='str'><b>$k_page</b></span>";if ($page!=$k_page)echo " <span class='page'><a href=\"".$link."page=end\">&gt;</a></span>";
  20.  
  21. echo "</div>\n";
  22. }




sora on.php ni ac aşagilrda biryerde

bele bir yazi olmalidi


  1. echo page_next("on.php?id=$id&amp;ps=$ps&amp;ref=$ref", $next_id['a'], $next_id['max_page'], $next_id['page']);


burdaki page_next sozunu sil evezine seyfe yaz

fsyo bele bisey olur seyfeleme kodu

gorunuşdeki css ye elave ele

  1. .page{margin:5px;
  2. padding:5px;
  3. border:1px solid blue;
  4. backgorund-color:lightblue}
BruTaL BruTaL [Off] [#] (08.09.2016 / 21:31)
evvela saol qaqaw Allah razi olsun
ikincideki mende inc.php kodludu nece ede bilerem ?
Sigurd Sigurd [Off] [#] (08.09.2016 / 23:11)
BruTaL, no problem at on php ya )
BruTaL BruTaL [Off] [#] (08.09.2016 / 23:39)
alindi ama iwlemedi hem sehifelemedi hemde dizayn numunedeki kimi deyil qaqaw
Fayl:
Şekile Baxış
(4.31 кб.)
Yüklenib: 21 defe
СеНСизЛиК СеНСизЛиК [Off] [#] (08.09.2016 / 23:48)
# BruTaL (08.09.2016 / 23:39)
alindi ama iwlemedi hem sehifelemedi hemde dizayn numunedeki kimi deyil qaqaw
dizayni ozun istenilen css ye uygunlawdirda
BruTaL BruTaL [Off] [#] (08.09.2016 / 23:56)
# СеНСизЛиК (08.09.2016 / 23:48)
dizayni ozun istenilen css ye uygunlawdirda
sehifelemir qaqaw
СеНСизЛиК СеНСизЛиК [Off] [#] (09.09.2016 / 00:08)
# BruTaL (08.09.2016 / 23:56)
sehifelemir qaqaw
saytin adini yaz
BruTaL BruTaL [Off] [#] (09.09.2016 / 06:08)
# СеНСизЛиК (09.09.2016 / 00:08)
saytin adini yaz
http://qala.biz oz saytim budu
ama test ucun
http://endir.tk/chat bunda iw goruremki sehvlik olanda istifadeciler peablem yawamasin . hansisa redakte ugurlu alinanda php ni evez edirem fso
Sigurd Sigurd [Off] [#] (09.09.2016 / 09:13)
BruTaL, biraz totun bawn yig iwleyecek. funksiyada 3 parametr var chatda 4 birin silmek lazimdi max page olani
  sehifeleme kodu lazimdi
Cəmi: 17 Cavab
Mövzunu vip et
Mövzuya Baxanlar (49 nəfər)
Müellife göre filtreleme
Mövzunu Yükle

sehifeleme kodu lazimdi

sehifeleme kodu lazimdi

Rol.Az
Mobil porno indir