Sekil ac ve baqla lazimdi
#
Salam.Mene onlaynda sekil ac baqla funksiyasi lazimdi kimde var?varsa bir zehmet atardiz.her hansisa chat skriptinin ustunde varsa linkin yazardiz yukleyib oradan cixarardim
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#1
Simpleboy, karayazide var
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#2
Tapa bilmedim orda nese
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#3
Axsam yazaram, tek onlaynla bitmir, bir nece php de deyisiklik olmalidi
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#4
buyur http://yukle.nsdata.in/yukle/f ... lar//
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#5
Twk yoxlayim gorum alinacaqmi.Bide kohne demolarda znaklar vardi smaylikzad boyuk idi biraz olari hardan tapa bilerem
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#6
herweyi etdim amma on phpya bu kodu atanda sehife aqarir bidene bu qalib.neden olar?

$qadaga = $row['aser'];
if ($qadaga == 1) {
$fotosu = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM albom WHERE idfoto='".$usid."' ORDER BY photo limit 0,1"));
$fotouser = $fotosu["photo"];
$idfoto = $fotosu["idfoto"];

echo "<table><tr>";
echo "<td>";
if (!$idfoto) {
if ($arr[sex] == 0)
echo "<img src=\"img/no_img_0.gif\" height=\"45\" width=\"45\"/><br/>";
else
echo "<img src=\"img/no_img_1.gif\" height=\"45\" width=\"45\"/><br/>";
}else{
echo "<a href=\"img_a.php?img=$usid&amp;id=$id&amp;ps=$ps&amp;rm=$rm$takep\"><img src=\"photos/$idfoto/$fotouser\" height=\"45\" width=\"45\"/></a><br/>";
}
echo "</td><td>";
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#7
Onu qurmadim bawqasin qurdum herweyi atdim ama wekli ac baqla edende hecbir ferq olmur wekil acilib baqlanmir.Gorun ne seflik ola biler?

$fotiko=$row["fotiko"];
if($f==1){
$query = mysql_query("select COUNT(id) from albom where idfoto = '".$usid."';");
$all = @mysql_result($query, 0);
if($all==0){
$photo = " ";
}else{
$dir_photos=opendir("photos/".$usid."/");
$photo_rand=false;
while($ac_r=readdir($dir_photos)){
if($ac_r!="." && $ac_r!="..") $photo_rand.=$ac_r."```";
}
$arr_p=explode("```",$photo_rand);$mx_s=count($arr_p);$rand_photo=rand(0,$mx_s);if($arr_p[$rand_photo]=="") $arr_p[$rand_photo]=$arr_p[0];
$photo = " <img style=\"border: 1px solid #424503; border-top-left-radius: 5px; border-top-right-radius: 5px; border-bottom-left-radius: 5px; border-bottom-right-radius: 5px;\" src=\"image.php?img=photos/".$usid."/".$arr_p[$rand_photo]."&amp;size=70\" width=\"35\" height=\"30\" alt=\"Foto\"/> ";
}
}

echo ($i).") ".$photo."".$object->photo."".$object->zn." $imagem <a href=\"info.php?id=$id&amp;ps=$ps&amp;nk=$object->id&amp;re=$ref\">".$object->user."</a> [".$object->birth.",".$object->sex.",".$object->city."] $xals<br/>\n";
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#8
qaqaw bunun dati olmalidi elaqe yaransin yoxsa bele cetin meseledi. en yaxwisi nihad nikonun sceiptinnen sok sen
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#9
Onun skriptin hardan tapa bilerem?
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#10
forumda axtar olmalidir
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#11
burda?axdardim ama rastima cixmadi nese
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#12
Davam
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#13
[c]# Simpleboy (24.09.2016 / 11:36)
Onun skriptin hardan tapa bilerem?[/c]sen yazdigin kod ile foto albomun mysqlin elaqelendir iwlemez eks haalda
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#14
Sen zehmet deilse komeklik ede bilersenmi?tam bawa duwmedim onun ucun
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#15
sekil ac baqla tam islek heckimde yoxdu?

bide infoda userin harda olduqunu gosteren kod lazimdi.mes:hal hazrda sual otaqindadi veya onlayndadi bu kod lazim idi
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#16
wexsi ya ne lzmdisa duz qow edim
Redaktə (t) Hesabat et (t)
#17
[c]# @Neymar@ (02.10.2016 / 03:43)
wexsi ya ne lzmdisa duz qow edim[/c]Yazdim
Redaktə (t) Hesabat et (t)


[-]
Sürətli Cavab Yaz
Mesaj
Burada bu mövzuya öz şərhinizi yazın.